Geïmporteerde auto occasions

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Bij AM Carconsulting kunt u terecht voor een geïmporteerde nieuwe auto of occasions uit Duitsland en België. Wij importeren en bemiddelen voor zowel bedrijven als particulieren. Wilt u uw geïmporteerde nieuwe auto of occasions voorzien van een compleet Nederlands kenteken inclusief RDW-keuringen? Wij zijn u graag van dienst.

Volledige aankoop en import van geïmporteerde nieuwe auto's en occasions

Heeft u uw ideale auto gevonden? Wij regelen de import voor u. Wilt u de gehele import laten regelen door ons of een gedeelte? U laat ons uw wensen weten en wij spelen erop in. Zo kunnen wij de douanezaken afhandelen en zorgen ervoor dat de auto schoon en compleet opgeleverd voor u klaar staat. Bekijk het huidige aanbod aan geïmporteerde auto's en occasions online. Ons aanbod verandert regelmatig. Vraag vrijblijvend een offerte aan van de ideale geïmporteerde nieuwe auto of kijk bij de occasions.

Kies voor AM Carconsulting

Waarom nu kiezen voor AM Carconsulting? Wij kopen bijvoorbeeld alleen bij gerenommeerde leveranciers die te vertrouwen zijn, zoeken altijd een dealeronderhouden auto met bekende historie zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en wij importeren enkel jong gebruikte auto's uit het premium- en luxe segment. Uiteraard maakt u kennis met nog veel meer voordelen. Vraag vandaag nog een offerte aan en kom achter de vele voordelen! Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0) 30 2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website