Import auto Duitsland occasion

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Wanneer u hulp kunt gebruiken bij de import van uw auto uit Duitsland, een nieuwe auto of occasion, is AM Carconsulting u graag van dienst. Kies uit een groot aanbod aan jonge luxe auto's die compleet zijn uitgerust en lage kilometerstanden hebben. Of u nu geïnteresseerd bent in de import van occasions uit Duitsland of België, bij AM Carconsulting bent u aan het juiste adres.

Een betrouwbare partner voor de import van uw auto uit Duitsland, zowel nieuwe modellen als occasions

Jarenlang werken wij samen met gerenommeerde leveranciers en zoeken altijd een dealeronderhouden auto met een bekende historie en interval-check. Daarnaast hanteren we onze eigen 18-puntencheck om er zeker van te zijn dat de auto perfect wordt opgeleverd. Schakelt u ons in voor de gehele import of een gedeelte ervan? Ontvangt u graag advies over wat het handigste is in uw geval? Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies. Wanneer u al wel uw ideale auto heeft gevonden tussen de occasions die u uit Duitsland wilt importeren, zorgen wij ervoor dat de auto compleet wordt opgeleverd inclusief Nederlands kenteken.

Ruim aanbod aan occasions die klaar zijn voor de import uit Duitsland

Wilt u een occasion of een nieuwe auto importeren uit Duitsland? Bekijk dan ons ruime aanbod online en selecteer gegevens die u belangrijk vindt. Heeft u bijvoorbeeld een bepaald model in gedachten? Of heeft u een voorkeur wat betreft brandstof? En wat is uw budget? Zoek de nieuwe auto of occasion die u graag wilt laten importeren uit Duitsland. En komt u er niet helemaal aan uit? Wij staan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur voor u klaar. Heeft u vragen? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0) 30 2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website