Over ons

Am Carconsulting

In 2003 zijn we begonnen als bemiddelaar bij het inzetten van shortlease contracten. Wat nu erg populair is en nog steeds groeit stond toen nog in de kinderschoenen.

Wij waren een van de eerste aanbieders in de tussen oplossingen autohuur en autolease. Een mooie vloot was het resultaat samen met tevreden klanten en fantastische leveranciers.

Ons verhaal

Vervolgens zijn we in 2007 een universele leasemaatschappij geworden gespecialieerd in kortlopende contracten en natuurlijk ook de lange termijn contracten. 

Vandaag de dag zijn we naast de lease activiteiten ook gegroeid in het faciliteren van import. Onze klanten opteerden steeds vaker om eens over de grens te kijken. Sindsdien doen we in toenemende mate import van autos voor de zakelijke markt en particuliere markt. Carconsulting.nl  is een feit en onder deze naam zetten wij de dienstverlening verder in de markt met een steeds gerichter service pakket. Vandaag de dag staan we klaar om uiteenloipende vraag te beantwoorden en internationale import en export te faciliteren. 


 

Bekijk ons aanbod

Alhoewel wij met name gericht zijn op importservice op maat, hebben wij ook een divers aanbod uit voorraad leverbaar. Heeft u ons actuele aanbod al gezien?

8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Morgen Internet - Zorgeloos website