RDW import

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

De RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, stelt eisen aan de import van een auto en daar zitten kosten aan verbonden. Zo moet uw auto een aantal keuringen doorstaan voordat deze de Nederlandse weg op mag. Daarnaast vraagt u uiteraard een Nederlands kenteken aan voor uw auto. De RDW zorgt bij de import van een auto voor al deze administratieve zaken.

Het keuren volgens de eisen van de RDW bij de import van een auto

Voordat de auto die u uit het aanbod van AM Carconsulting heeft gekozen de Nederlandse snelweg op kan, wordt deze eerst gekeurd op een aantal technische punten, zodat u er zeker van kunt zijn dat u veilig in de auto kunt rijden en dat dit geen gevaar oplevert voor uzelf en uw medeweggebruikers. Ook wordt er gecontroleerd of het voertuig niet als gestolen staat geregistreerd. Wilt u meer informatie over de officiële RDW-keuring? Neem dan contact op met AM Carconsulting.

Wij zorgen voor het voldoen aan de eisen van de RDW bij het importeren van uw auto, tegen lage kosten

Wanneer u de import van uw auto overlaat aan de specialisten van AM Carconsulting, kiest u voor de zekerheid dat de RDW de import van uw auto goedkeurt. Komt uw auto niet door de vereiste keuring? Wij zorgen ervoor dat de eventuele gebreken aan de auto van uw dromen worden hersteld, zodat de volgende keuring bij de RDW het importeren niet in de weg staat en de kosten zo laag mogelijk blijven. Laat uw droomauto importeren door AM Carconsulting tegen lage kosten en maak een afspraak voor het bespreken van uw wensen. Daarna zorgen wij voor de keuring bij de RDW en het daadwerkelijk importeren van uw auto en dit tegen lage kosten. U bereikt ons op + 31 (30)2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website