Volvo youngtimer specialist

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

AM Carconsulting is een echte Volvo youngtimer specialist. Al jarenlang importeren wij enkel jong gebruikte auto's uit het premium- en luxe segment en kunt u vertrouwen op vertrouwde transporteurs. Bent u op zoek naar een Volvo youngtimer specialist? Wij zijn u graag van dienst.

De Volvo youngtimer specialist biedt persoonlijke begeleiding

Wij leveren de auto compleet op met een Nederlands kenteken inclusief RDW-keuringen en kentekenplaten. De tijd dat u uw auto kwijt bent aan ons, regelen wij voor u een vervangende auto. Wilt u uw huidige auto in de verkoop zetten? Ook dan helpen wij u hierbij zodat u een optimale verkoopopbrengst krijgt.

Waarom een Volvo importeren uit Duitsland

Een Volvo importeren uit Duitsland of België kent zo zijn voordelen. Zo heeft u een kwalitatief groter aanbod en zijn Europese auto's completer uitgerust. Daarnaast is de aanschaf een stuk voordeliger dan vergelijkbare auto's uit Nederland en krijgt u altijd de Europese fabrieksgarantie. Is er geen sprake van Europese fabrieksgarantie? Dan zorgen wij ervoor dat uw auto geleverd wordt met een aanvullende fabrieksgarantie in samenwerking met Autotrust Garantie. Hierbij heeft u keuze uit Autotrust Exclusief dekking en Autotrust Luxury & Performance dekking. Wij vertellen u graag meer over deze mogelijkheden. Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen over het importeren van uw Volvo uit Duitsland? U kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer + 31 (0) 30 2416590. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom bij de Volvo youngtimer specialist.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website