Import autos te koop

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

AM Carconsulting heeft veel import autos te koop. U vindt in ons ruime aanbod zowel nieuwe modellen als occasions van verschillende merken. Waar bent u naar op zoek? En wat vindt u belangrijk? Wij vernemen graag uw wensen en zoeken voor u de geschikte importauto.

Veel import autos te koop: voor welke gaat u?

Van een Audi tot een Volvo en van een Volkswagen tot een Tesla. U vindt het allemaal in ons brede assortiment. Heeft u uw ideale importauto gevonden? Dan kunt u de auto bij ons in Utrecht brengen waar wij de auto voorzien van een Nederlands kenteken inclusief RDW- keuringen. Uiteraard kunt u rekenen op een vakkundig aankoopafwikkeling. Daarnaast doen wij onze eigen 18-puntencheck zodat wij met zekerheid uw auto compleet kunnen opleveren. Wij importeren alleen auto's van gerenommeerde leveranciers en zoeken altijd een dealeronderhouden auto met een bekende historie. Wanneer uw importauto helemaal gereed is, leveren wij uw auto graag bij u thuis of op kantoor.

Import autos te koop voor zowel particulieren als bedrijven

U kunt bij ons terecht als zowel particulier als bedrijf. Bent u geïnteresseerd in een jong gebruikte auto uit het premium- en luxe segment? Wij gaan graag voor u op zoek. Dankzij ons brede netwerk vinden wij in een mum van tijd een passende auto. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de import autos die wij te koop hebben staan? Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer + 31 (0) 30 2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website