FAQ

Welke andere modellen worden vaak geïmporteerd?

Er staan natuurlijk meer modellen op de lijst van veel geïmporteerde modellen. Zo is de Toyota Aygo heel populair. Hier worden er gemiddeld een kleine 650 per jaar geïmporteerd. Dit model wordt gevolgd door de Opel Corsa en de Citroën C1, welke beide gemiddeld 550 maal worden geïmporteerd. In de top 10 van meest geïmporteerde modellen vinden we verder de Ford Fiësta, de BMW 1-Serie, de Peugeot 107, de Mercedes-Benz A-Klasse en de Toyota Yaris.

Wanneer u een auto wilt importeren, dan bent u bij ons altijd welkom. Wij ondersteunen en begeleiden u graag. Indien gewenst kunnen wij u alle zorg uit handen nemen, maar u kunt ook besluiten om zelf een deel van het traject voor uw rekening te nemen. Hier heeft u zelf de keuze in. Wij kunnen de meest uiteenlopende modellen auto’s importeren uit de meest verschillende landen. Natuurlijk zijn er binnen ons bedrijf ook wel trends te vinden. Zo importeren wij voornamelijk modellen van Audi, BMW, Mercedes, Porsche en Volkswagen. Daarom geven wij u hier graag wat meer informatie over. U vindt de betreffende automerken hieronder.

Bekijk ons aanbod

Alhoewel wij met name gericht zijn op importservice op maat, hebben wij ook een divers aanbod uit voorraad leverbaar. Heeft u ons actuele aanbod al gezien?

8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Morgen Internet - Zorgeloos website