FAQ

Importeren jullie ook Volkswagen?

Natuurlijk kunnen wij ook diverse modellen importeren van het merk Volkswagen, het meest geïmporteerde merk. Dit Duitse automerk, afkomstig uit de plaats Wolfsburg, blijft ongekend populair.

We hebben eerder al benoemd dat vooral de Volkswagen Golf en de Volkswagen Polo erg geliefd zijn in de importwereld, maar er zijn meer modellen die vaak worden geïmporteerd. Hierbij kunt u denken aan de Volkswagen Sharan, de Volkswagen Tiguan en de specifieke Volkswagen Golf R. Wilt u een Volkswagen importeren? Dan zorgen wij graag voor een passende service.

Er zijn veel interessante auto’s te vinden op buitenlandse markten. België heeft een mooi aanbod en geen enkel land heeft een groter autoaanbod dan Duitsland. Er zijn dus gegarandeerd meer dan voldoende modellen te vinden die u aanspreken. Wilt u een auto importeren en zoekt u naar een ervaren partner om u te begeleiden of volledig te ontzorgen? Dan staat Carconsulting voor u klaar. Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie of advies.

Bekijk ons aanbod

Alhoewel wij met name gericht zijn op importservice op maat, hebben wij ook een divers aanbod uit voorraad leverbaar. Heeft u ons actuele aanbod al gezien?

8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Morgen Internet - Zorgeloos website