BPM berekenen import auto

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

Het berekenen van de BPM bij de import van een auto kan een flinke klus zijn. Gelukkig kan AM Carconsulting, de specialist in het importeren van met name Duitse auto's u helpen. Wanneer u de BPM wilt berekenen bij de import van een auto, moet u rekening houden met een aantal factoren. Zaken die hierbij van belang zijn, zijn bijvoorbeeld het merk, het model en de uitvoering. Ook het bouwjaar is van belang.

Het berekenen van de BPM bij de import van een auto

U heeft een prachtige BMW, Audi, Volkswagen of Mini op het oog, maar u bent benieuwd hoeveel BPM u moet betalen bij de import van zo'n auto. AM Carconsulting berekent dit zorgvuldig voor u. Hierbij wordt rekening gehouden met de eventuele eerdere datum dat de auto is toegelaten op de Nederlandse wegen, de prijsklasse van de auto, de brandstof en hoe milieuvriendelijk de auto is.

Importeer een milieuvriendelijke auto en betaal een lagere BPM

Net zoals bij veel zaken tegenwoordig, wordt het milieu een steeds bepalender factor bij het importeren van een auto. Zeker met luxe Duitse merken als BMW en Audi is dit een factor om rekening mee te houden bij bijvoorbeeld het berekenen van de BPM. Zo betaalt u een lagere BPM wanneer u een hybride auto wilt importeren en ook het hebben van een gunstig energielabel helpt mee. Stoot de auto die u op het oog heeft weinig CO2 uit? Ook dat scheelt bij het BPM berekenen bij de import van uw auto. Al met al is het importeren van een auto een ingewikkeld proces. AM Carconsulting helpt u graag bij dit proces. Neem voor de mogelijkheden contact op met + 31 (30)2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website