BMW importeren uit Duitsland

  • Snel & betrouwbaar
  • Groot netwerk 
  • 10+ jaar ervaring
  • Service en besparing
  • Lease expertise

AM Carconsulting is een specialist wanneer het gaat om een BMW importeren uit Duitsland. Jaarlijks worden er zo'n 60.000 auto's geïmporteerd. En de vraag neemt alleen maar toe. Wij importeren graag de Duitse BMW waar u al zo lang naar op zoek bent. Ook is het mogelijk om een importauto te leasen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Welke BMW wilt u laten importeren uit Duitsland?

Heeft u de auto gevonden die voldoet aan al uw wensen? U regelt de aankoop en het transport en wij regelen de rest. Wij zorgen voor een Nederlands kenteken inclusief RDW-keuringen. In de tussentijd voorzien wij u van een vervangende auto. De Duitse BMW die u wilt laten importeren uit Duitsland valt meestal nog binnen de Europees geldende fabrieksgarantie. Is er geen sprake van garantie? Dan leveren wij de auto met een aanvullende fabrieksgarantie in samenwerking met Autorust Garantie.

Een breed aanbod aan occasions en nieuwe modellen

Binnen ons assortiment vindt u een breed aanbod aan zowel nieuwe modellen als occasions. U selecteert eenvoudig uw wensen wat betreft het model, de brandstof, carrosserie, kilometerstand enzovoorts. Komt u er niet helemaal aan uit? Wij zijn u graag van dienst. Samen gaan we op zoek naar de Duitse BMW die u wilt importeren vanuit Duitsland.

AM Carconsulting heeft snel de Duitse BMW gevonden die u wilt importeren uit Duitsland

In de loop der jaren hebben wij een mooi en groot netwerk aan betrouwbare partners opgebouwd in Duitsland en België. Hierdoor kunnen wij een zoekopdracht snel voltooien. Vraag vlijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer + 31 (0) 30 2416590.
8

Merken

23

Partners

53

Voorraad

10

Jaar ervaring

Offerte aanvragen of gewoon een vraag?

"Voor een inventarisatie nemen we graag contact met u op."

Proostwetering 27
3543 AB Utrecht

T: + 31 (0) 30 2416590
E: sales@carconsulting.nl

Morgen Internet - Zorgeloos website